MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Oficjalnie! Wisła Kraków ogłosiła przedłużenie ważnych kontraktów

Oficjalnie! Wisła Kraków ogłosiła przedłużenie ważnych kontraktów

Igrzyska w Paryżu to ich spełnienie marzeń. Ale zielonogórzanie chcą czegoś więcej

Igrzyska w Paryżu to ich spełnienie marzeń. Ale zielonogórzanie chcą czegoś więcej

Polecamy

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Przegląd czerwca w Obornikach

Przegląd czerwca w Obornikach

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!