MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób...
fot. Elnur/123rf

Korzyści z odstawienia cukru jest naprawdę wiele. Sprawdź, co się stanie, gdy zrezygnujesz ze słodkości. Zyskają zęby, skóra i sylwetka

Zapobieganie chorobom serca

Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca związanych z wysokim poziomem: ciśnienia krwi, złego cholesterolu oraz trójglicerydów.

Unikanie w diecie produktów, które są bogate w cukier zmniejszy zarówno szansę na zachorowanie, jak i zgon związany z chorobami naczyniowo-sercowymi.

Zobacz również

Zakończył się remont świetlicy w Czarkowach w gminie Nowy Korczyn

Zakończył się remont świetlicy w Czarkowach w gminie Nowy Korczyn

Remonty i korki w Krakowie. Barska się zmienia w drogę do hotelu i inne nowe remonty

Remonty i korki w Krakowie. Barska się zmienia w drogę do hotelu i inne nowe remonty

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci