MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
JARMUŻ...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

JARMUŻ
Jarmuż jest doskonałym źródłem witaminy A i witaminy C, a najlepiej sprawdza się jesienią i zimą. Jest również dobrym źródłem wapnia i potasu. Jarmuż to wytrzymałe, zielone warzywo liściaste, z którego można zrywać liście w miarę potrzeb, a on wciąż rośnie. Może przetrwać nawet w chłodne dni - jarmuż to ostatnie warzywo które pozostaje w ogrodzie po tym, jak wszystko zostanie wyciągnięte.

Zobacz również

Słowackie Tatry otwarte dla turystów. Ratownicy górscy ostrzegają przed zagrożeniami

Słowackie Tatry otwarte dla turystów. Ratownicy górscy ostrzegają przed zagrożeniami

Dni Radomska 2024. Gorący koncert Baranovskiego w ulewnym deszczu. FILM, ZDJĘCIA

Dni Radomska 2024. Gorący koncert Baranovskiego w ulewnym deszczu. FILM, ZDJĘCIA

Polecamy

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kiedy należy brać leki na nadciśnienie? Jest jedna konkretna pora dnia

Kiedy należy brać leki na nadciśnienie? Jest jedna konkretna pora dnia