W niedzielę rozpoczął się konkurs, w którym kucharze walczą o tytuł MasterChefa. Do kulinarnego wyścigu dołączył Wojciech Zys, obornicki policjant. Szósta edycja programu różni się od poprzednich, ponieważ jurorzy przygotowali dla zawodników pojedynki, w których kandydaci rywalizowali ze sobą w grupach dwu, trzy i czteroosobowych.
Dla mieszkańca Chludowa produktem głównym była krewetka, z której policjant miał uczynić głównego bohatera dania. Policjant zaprezentował swoje kulinarne możliwości przygotowując zupę krewetkową na ostro, dzięki czemu zyskał upragniony przez wszystkich uczestników biały fartuch z logo programu.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?