MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

Piękna porcelana i szkło na bazarach w Kielce. Prawdziwe skarby! [ZDJĘCIA]

Piękna porcelana i szkło na bazarach w Kielce. Prawdziwe skarby! [ZDJĘCIA]

Popularne krakowskie kąpielisko zawiesza działalność. Już od tego sezonu

Popularne krakowskie kąpielisko zawiesza działalność. Już od tego sezonu

Polecamy

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Leczyła wielu pleszewian. Doktor Zofia Riwer-Pawlińska obchodziła setne urodziny!

Leczyła wielu pleszewian. Doktor Zofia Riwer-Pawlińska obchodziła setne urodziny!

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty